top of page

Uitgesproken! Lees onze recensies

Publieke opinie

Wat mij aanspreekt is dat Erwin steeds duidelijk is hoe hij mij ziet. Hij geeft mij weerwoord op de momenten dat ik vastzit in mijn eigen perspectief. Dan stemt hij mij tot nadenken.

Het is prettig dat Erwin niet alleen acteert als organisatiepsycholoog, maar ook bedrijfskundig is. Hij kan mij zo steeds niet alleen persoonlijk begeleiden, maar begrijpt ook waar ik in mijn werk en in de rol die ik daar vervul mee te maken heb.

Onze gesprekken ervaar ik als prettig. Ik ervaar geen belemmeringen om dingen uit te spreken, ook niet als het moeilijk wordt. Erwin weet mij zo steeds niet alleen naar nieuwe persoonlijke inzichten te leiden, maar ook om steeds de juiste stappen te zetten in mijn werk.

Jeroen

Erwin begeleidde ons bij de werving van nieuwe klanten voor onze bedrijfspsychologen praktijk. Zijn werkwijze is praktisch, maar getuigt van een visie. Bij aanvang inventariseerde hij onze behoefte en vatte die correct samen. We konden zo gericht aan de slag.


Erwin kent de theorie en de modellen, maar houdt er niet star aan vast. Waar nodig wijkt hij af van het vooropgezette programma. Omdat hij onze praktijk begrijpt, konden wij ons vooral richten op het ontwikkelen van een mindset: een manier van klanten benaderen die onderscheidend is, maar wel ècht de onze is. Zo werken past heel goed bij ons.


De begeleiding gaf ons het vertrouwen om aan de slag te gaan: “We moeten het gewoon doen”. Wij hebben ervaren dat wij in relatief weinig tijd veel voor elkaar kunnen brengen.

C. Jansen

Wat ik bijzonder vind, is dat het reuze gemakkelijk is om met Erwin te praten. Het lijkt steeds alsof er geen plan is. Misschien kan hij heel snel schakelen?


Feit is dat we steeds in gesprek zijn over dingen die voor mij ècht belangrijk zijn. Het is ook prettig spreken in de setting waarin we zitten. Knap hoe hij mij steeds de juiste spiegel voorhoudt.


De door manier waarop de gesprekken opbouwen, met steeds de juiste snelheid, groeit bij mij het bewustzijn over wat ik wil veranderen. 

De gesprekken met Erwin hebben mij verrassend veel gebracht.

Jasper

Samenwerken met Erwin levert een nieuwe ingang, een andere kijk of nieuw perspectief op. Ik ervaar de gesprekken met Erwin altijd van concrete toegevoegde waarde. Omdat er écht naar je geluisterd wordt en er ook een concreet advies volgt. Dat kan ook een denkrichting zijn of een aanzet tot een andere aanpak.


Maar het zijn niet alleen de gesprekken. Erwin is ook een vakman. Zijn kennis van zaken, ervaring in organisatie-ontwikkelingsvraagstukken en eigengereide kijk op de uitdagingen als leider, team of individu maken hem een gewild sparringspartner, interim manager of trainer.


Ik kan Erwin van harte aanraden als het gaat om organisatie,- en leiderschapsontwikkeling.

Rob van Baarsen
Van Baarsen Learning Solutions

bottom of page