Uitgesproken! Lees onze recensies

Publieke opinie

S. de Jong

Dit zijn uw recensies. Deel hier ervaringen die klanten hebben met uw producten, services of bedrijf. Maak potentiële klanten enthousiast om met u een samenwerking aan te gaan.

C. Jansen

Erwin begeleidde ons bij de werving van nieuwe klanten voor onze bedrijfspsychologen praktijk. Zijn werkwijze is praktisch, maar getuigt van een visie. Bij aanvang inventariseerde hij onze behoefte en vatte die correct samen. We konden zo gericht aan de slag.


Ook uitvoering ervoeren wij als prettig. Erwin kent de theorie en de modellen, maar houdt er niet star aan vast. Waar nodig wijkt hij af van het vooropgezette programma en vertelt veel over wat we in de praktijk gaan tegenkomen. Het traject was zo vooral gericht op het ontwikkelen van een mindset: een manier van klanten benaderen die onderscheidend is, maar wel ècht de onze is. Zo werken past heel goed bij ons.


De begeleiding gaf ons het vertrouwen om aan de slag te gaan: “We moeten het gewoon doen”. Wij hebben ervaren dat wij in relatief weinig tijd veel voor elkaar kunnen brengen.

Jasper Rood
Van Doorn Geldermalsen

Wat ik bijzonder vind, is dat het reuze gemakkelijk is om met Erwin te praten. Het lijkt steeds alsof er geen plan is. Misschien kan hij heel snel schakelen?


Feit is dat we steeds in gesprek zijn over dingen die voor mij ècht belangrijk zijn. Het is ook prettig spreken in de setting waarin we zitten. Knap hoe hij mij steeds de juiste spiegel voorhoudt.


De door manier waarop de gesprekken opbouwen, met steeds de juiste snelheid, groeit bij mij het bewustzijn over wat ik wil veranderen. 

De gesprekken met Erwin hebben mij verrassend veel gebracht.

Rob van Baarsen
Van Baarsen Learning Solutions

Samenwerken met Erwin levert een nieuwe ingang, een andere kijk of nieuw perspectief op. Ik ervaar de gesprekken met Erwin altijd van concrete toegevoegde waarde. Omdat er écht naar je geluisterd wordt en er ook een concreet advies volgt. Dat kan ook een denkrichting zijn of een aanzet tot een andere aanpak.


Maar het zijn niet alleen de gesprekken. Erwin is ook een vakman. Zijn kennis van zaken, ervaring in organisatie-ontwikkelingsvraagstukken en eigengereide kijk op de uitdagingen als leider, team of individu maken hem een gewild sparringspartner, interim manager of trainer.


Ik kan Erwin van harte aanraden als het gaat om organisatie,- en leiderschapsontwikkeling.

 

© 2020 Hermeion

Tuilland 8, 3941 KE Doorn

Contact | Site map | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy