top of page
Pasfoto Erwin NBU.jpg

Erwin Hollestelle

Organisatieadviseur, interim manager, coach

Na het VWO in Meppel ging Erwin Hollestelle (1970) naar de TU in Delft. Hij wilde creëren, bouwen, dingen neerzetten. Uiteindelijk is dat het ook geworden. Maar niet via de techniek. In 1996 studeerde Erwin af aan de Rijksuniversiteit Groningen in Sociale Psychologie en in Arbeids- en Organisatiepsychologie.

 

Na een loopbaan in diverse commerciële en (change-) managementrollen in de zakelijke dienstverlening en de ICT, startte Erwin in 2005 Hermeion, een bureau in interim-management en organisatieontwikkeling. Sindsdien richt hij zich op de ontwikkeling van mensen en organisaties. Altijd in onderlinge samenhang: “Het begint met erkennen, dat gedrag en het functioneren van mensen in organisaties voor een belangrijk deel samenhangt met de omgeving waarin zij werken.”

In de periode 2015-2017 was Erwin tevens verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Als Programma Directeur Executive Education & Organizational Development (EEOD) was hij eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van maatwerk leiderschapsprogramma’s in co-creatie mèt en vóór internationale topondernemingen. Sinds 2018 is Erwin als adviseur betrokken bij de opleiding Global Project & Change Management aan de Hogeschool Windesheim en sinds de zomer van 2020 bij het bachelor en masterprogramma bedrijfskunde van Schouten University of Applied Sciences (SUAS). In 2022 trad Erwin toe tot de RvT van Maupertuus, een particuliere school voor kinderen met een leer en/of ontwikkeluitdaging. 

Gedurende zijn loopbaan bediende Erwin een veelheid aan organisaties, waaronder bedrijven in de techniek, de zorg en onderwijs en overheidsorganisaties: “Mijn kracht ligt in het systemisch ontwikkelen van organisaties. De laatste jaren gaat het daarbij steeds meer ook over de ontwikkeling van betekenisvol leiderschap.”

bottom of page